top of page
6036576753c688d78063b8bd__dsc0158-3_hovedbilde.jpeg

OM OSS

Velkommen til TBC Group – Din partner for byggeprosjekter og oppussing!

TBC Group er din pålitelige partner innen bygg- og oppussingsbransjen. Med mange års erfaring og ekspertise i ryggen, tilbyr vi et bredt spekter av tjenester som dekker alle dine behov når det gjelder byggearbeid og oppussing. Vi er stolte av å være en allsidig leverandør som dekker alt fra snekkerarbeid til stillasutleie, utleie av kvalifiserte ansatte og totalentreprenørtjenester. Vi er dedikert til å levere høykvalitetsarbeid og skreddersydde løsninger som oppfyller våre kunders unike behov.

Snekkertjenester: Vårt dyktige team av snekkere er klare til å håndtere prosjekter av alle størrelser. Enten du trenger hjelp med ombygging, renovering, nybygg eller reparasjoner, kan du stole på våre erfarne snekkere for å levere resultatene du ønsker.

Utleie av ansatte:

TBC Group tilbyr utleie av kvalifiserte og erfarne arbeidere innen byggebransjen. Enten du trenger ekstra mannskap for en midlertidig jobb eller langvarig prosjektstøtte, kan våre dedikerte ansatte bidra til å holde prosjektet på riktig spor.

Stillasutleie:

Sikkerhet er avgjørende i enhver byggeprosess. Våre stillaser gir trygg tilgang til ulike arbeidsområder, uansett prosjektets omfang. Vi sørger for at du har det riktige stillaset for å utføre arbeidet sikkert og effektivt.

Totalentreprenørtjenester:

TBC Group er din totalentreprenørpartner som kan håndtere hele prosessen, fra planlegging og design til bygging og ferdigstillelse. Vi tar på oss ansvaret for prosjektledelse og koordinering, slik at du kan fokusere på dine egne behov og ønsker.

Oppussing:

Ønsker du å forvandle ditt eksisterende rom til noe nytt og spennende? Vårt oppussingsteam er eksperter på å gi liv til dine visjoner. Vi jobber tett med deg for å forstå dine behov og designpreferanser, slik at resultatet blir akkurat som du ønsker.

TBC Group er ditt valg for pålitelige, profesjonelle og kvalitetsbevisste tjenester innen bygg og oppussing. Uansett hva prosjektet ditt krever, er vi her for å gjøre det til virkelighet. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og få et uforpliktende tilbud. Sammen kan vi gjøre drømmeprosjektet ditt til virkelighet!

MØT TEAMET

IMG_2569.JPG

Tor Martin Kandal

Styrets leder

Kontaktinfo

Mob: +47 99 37 43 42

kandal@tbcgroup.no

IMG_2573.JPG

Christoffer Oppedal

Daglig leder

Kontaktinfo

Mob: +47 46 54 04 05

 oppedal@tbcgroup.no

404-4042814_facebook-no-profile-png-download-default-headshot-transparent.png

Anders K. Langve

Snekker

Kontaktinfo

Tel: +47 41 15 42 42

 post@tbcgroup.no

bottom of page